';
Apartmani

Villa Materada Donato 28

Apartmani Materada Donato nalaze se u Poreču, na samo 60 metara od plaže, a nude klima-uređaj. Eufrazijeva bazilika udaljena je 2 km. U sklopu objekta na raspolaganju je besplatno privatno parkiralište.

Pojedine jedinice obuhvaćaju terasu i/ili balkon s pogledom na more. Sve jedinice sadrže kuhinju s pećnicom i hladnjakom te vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom. Također su na raspolaganju ručnici i posteljina.

Apartmani Materada Donato nalaze se na 2,1 km od ulice Decumanus i Marafora. Zračna luka Pula udaljena je 46 km od objekta.

App 28/1

Apartment 28/1 nalazi se u prizemlju. Veličine je 50 m2 . Ima dvije spavaće sobe , kuhinju, tuš kupatilo . U sobama su bračni kreveti  te prima 2-4 osobe. Ako apartman koriste dvije osobe , jedna spavaća soba se pretvara u prostrani dnevni boravak.Kuhinja je u potpunosti  opremljena  priborom za kuhanje. Gostima su na raspolaganju ručnici i posteljina . Apartman ima televiziju sa satelitskim programom. Dostupan je besplatni wi-fi. Opremljen je klimom.

Apartman ima vlastitu natkrivenu  terasu veličine 30 m2 sa stolom za objedovanje. Gostima je na raspolaganju privatan parking ispred  apartmana

App 28/2

Apartment 28/2 nalazi se na prvom katu . Veličine je 200 m2  na dvije etaže . Prima 6-  9 osoba. Na prvoj etaži je prostrani dnevni boravak s blagovaonicom , kuhinja  potpuno  opremljena s mašinom za pranje posuđa , terasa veličine 20 m2 sa stolom za objedovanje za 10 osoba i pogledom na more.

Na istoj etaži nalazi se jedna jednokrevetna soba.

Na  drugoj etaži apartmana nalaze se 4 dvokrevetne  spavaće sobe . Tri spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom  , a jedna soba ima dva odvojena kreveta za jednu osobu.

Apartman je opremljen   s tri kupatila, od toga su dva tuš kupatila , a u jednom  je kada. U apartmanu je perilica rublja.

Gostima su na raspolaganju ručnici i posteljina. Apartman ima televiziju sa satelitskim programom. Dostupan je besplatan wi-fi. Apartman je opremljen s 4 klime.

Gostima je na raspolaganju privatan parking ispred apartmana.

Apartmani

Materada Donato 11

Apartmani Materada Donato 11 nalaze se u Poreču, 1.9 km od Eufrazijeve bazilike i nude smještaj s besplatnim bežičnim pristupom internetu.
Sve jedinice imaju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, vlastitu kupaonicu i potpuno opremljenu kuhinju. Neke jedinice imaju prostor za sjedenje i / ili terasu.

Apartman ima roštilj.

Gosti se mogu opustiti u vrtu u objektu.

Porečki glavni trg udaljen je 2 km od apartmana Materada Donato 11. Najbliža zračna luka je Zračna luka Pula, 46 km od smještaja.

App 11/1

Apartment 11/1 nalazi se u prizemlju samostojeće kuće . Veličine je 40 m2. Prima 2-4 osobe.

Ima dvije spavaće sobe s  bračnim krevetima , kupatilo tuš, kuhinju , prostor za objedovanje  s  garniturom za  gledanje televizije. Gostima su na raspolaganju ručnici i posteljina . Televizija sa satelitskim programom, besplatan wi-fi, klima .

Apartman ima vlastitu manju terasu s garniturom za sjedenje i zajednički prostor za objedovanje s roštiljem .  Privatan parking ispred apartmana.

App 11/2

Apartment 11/2 nalazi se na prvom katu samostojeće kuće . Veličine je 60 m2. Prima 3-5 osoba.

Ima dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, kupatilo kada ,  prostrana kuhinja sa stolom za objedovanje i garniturom za sjedenje koja može poslužiti kao peti ležaj.  Gostima su na raspolaganju ručnici i posteljina. Televizija sa satelitskim programom, besplatan wi-fi , klima. Apartman ima mali balkon s pogledom na more, a u prizemlju gosti mogu koristiti prostor za sjedenje i objedovanje uz uporabu roštilja. Privatan parking ispred apartmana.

Pročitajte više ...

Restoran

Pročitajte više ...

Uljara

Kontaktirajte nas !

Tel:

091/539-6890

052/460 020

Franko Vladišković

Email:

istarskakonobabuici@donato.hr